DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK: YÜZME HAVUZLARINDA YERLİ VE MİLLİ SİSTEM

BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK: YÜZME HAVUZLARINDA YERLİ VE MİLLİ SİSTEM

ABONE OL
Kasım 9, 2022 12:49
BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK: YÜZME HAVUZLARINDA YERLİ VE MİLLİ SİSTEM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde Türkiye’de bir ilke daha imza attı. Büyükşehir, Spor A.Ş. ve KAYMEK tesislerinde yer alan 24 adet yüzme havuzunda, yeni sistemi hayata geçirerek, ‘havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı’ ile havuzları uzaktan izleyen, kontrol eden ve halkla paylaşan ilk kurum oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren 10 adet Spor A.Ş.’de ve 14 adet KAYMEK A.Ş.’de olmak üzere toplam 24 havuzuyla vatandaşlara hizmet veriyor. Yüzme havuzlarının daha temiz, daha güvenli ve daha elverişli olması için çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilklere imza atacak çalışmalar da yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Teknik Koordinatörlük Birimi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Enelsa Endüstriyel Elektronik Şirketi ve Zirve Havuz firması işbirliğinde tüm yüzme havuzlarını havuz kontrol sistemlerinin en üst versiyonu olan ‘havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı’ ile yeniledi.

 

Bu konu hakkında, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a kapsamlı bir sunum yapıldı. Enelsa Endüstriyel Elektronik şirketinde Satış ve Pazarlama Müdürü Sebahattin Camcı ve Zirve Havuz Sahibi Fevzi Yıldırır Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, konu hakkında sunum yaptı.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen sunumda, havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait havuzlarda daha temiz, daha sağlıklı bir ortam oluşturulduğu ifade edildi.

Bu sistemle birlikte yüzde 35 daha az kimyasal kullanımı yapılırken, yüzde 25 su ve yüzde 25 enerji tasarrufu sağlandı. Bu sistemin bakteri ve viral kirliliği önleme noktasında da büyük faydası oldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.