Ramazan coşkusunu her gün değişik mahallelere ve ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi İncesu ilçesinde de büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerini İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de takip etti.
İncesu’daki Ramazan etkinlikler Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Daha sonra sahneye gelen Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir konser verdi. Ramazan etkinlikleri orta oyunu ile devam etti ve ardından Ramazan gecelerinin vazgeçilmezleri olan Hacivat ile Karagöz sahneye çıktı. Gölge oyununun bu önemli kahramanları sahneye çocukları da alarak izleyenleri eğlendirdi.
GÜNDEM
6 gün önceGÜNDEM
9 gün önceEKONOMİ
11 gün önceGÜNDEM
29 gün önceASAYİŞ
02 Ekim 2023UNCATEGORİZED
02 Ekim 2023GÜNDEM
02 Ekim 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.