Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve toplam 12 ilden gelen minik oyuncular kendi yörelerinin oyunları ile birincilik için yarıştığı şampiyonada Hatay temsilcisi sıralamada 10.’uncu oldu. Kısa bir çalışma programı neticesinde sürekli final müsabakalarında yer alan halk oyuncuları ile aynı kategoride yarışan HBB Halk Oyunları Ekibi, Hatay isminin ulusal arenada duyulmasına vesile oldu.
HBB HALK OYUNLARI TAKIMI 15 YIL SONRA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA
Şampiyona ile Hatay’ın, 15 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye Şampiyonası’na katılmasının büyük bir başarı olduğunun altını çizen HBB Halk Oyunları Antrenörü Güler Bayraktar, desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden’e ve kalpleri küçük ama başarıları büyük olan minik halk oyunları ekibine teşekkürlerini iletti.
EKONOMİ
1 gün önceGÜNDEM
19 gün önceASAYİŞ
28 gün önceUNCATEGORİZED
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023YEREL HABERLER
23 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.