DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046208-2,46%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ,MUHTARLARLA DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİ’NE KATILDI

BÜYÜKKILIÇ,MUHTARLARLA DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİ’NE KATILDI

ABONE OL
Kasım 9, 2022 15:02
BÜYÜKKILIÇ,MUHTARLARLA DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİ’NE KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından Yeşilhisar’da muhtarlara yönelik düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Yeşilhisar Sosyal Yaşam Merkezi’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından kentteki kırsal birimler ile merkez arasında köprü görevi üstlenen muhtarlara yönelik, ‘Stres Yönetimi, Sorun Çözme Becerileri, Sağlıklı ve Etkili İletişim, Zor İnsanla Diyalog ve İkna’ konu başlıklarında eğitim verildi.

Düzenlenen eğitim seminerine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, daire başkanları, müdürler, muhtarlar ve eğitimciler katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.