DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048028-2,35%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükkılıç’a  karşılama programı

Büyükkılıç’a karşılama programı

ABONE OL
Ocak 19, 2024 10:02
Büyükkılıç’a  karşılama programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a kentte karşılama programı düzenlendi.

30 yıl önce aktif siyasete başlayan, bu süreçte il başkanlığı, milletvekilliği, 4 dönem Melikgazi Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yapan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletin iradesi ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet ve yatırım dolu 4,5 yılı aşkın süreyi geride bıraktı.

Bu süre içerisinde makamında hiç oturmayarak, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç olarak açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, Erkilet Bulvarı’nda Karşılandı

Ankara’daki programın ardından Kayseri’ye gelen Cumhur İttifakı’nın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Başkan Büyükkılıç, kentte coşkuyla karşılandı.

İlk olarak Erkilet Bulvarı’nda Kayserililer tarafından kurban kesilerek karşılanan Büyükkılıç, “Kayseri’mizdeyiz. Ankara dönüşü Erkilet’te bizleri coşkuyla karşılayan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri siz değerli hemşehrilerimize layık kılsın” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.