DOLAR 32,7878 1.53%
EURO 35,1602 0.53%
ALTIN 2.456,522,76
BITCOIN 21702850,26%
Kayseri
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ: “SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE

BÜYÜKKILIÇ: “SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kısa sürede hayata geçirilmesine yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu üye olarak yer alması talebinin de mecliste oy birliği ile kabul edildiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:14
BÜYÜKKILIÇ: “SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda Sera Organize Sanayi Bölgesi için yeni koşullar ödenecek kaynak ile ilgili yapılan değerlendirme yeni şekliyle oylamaya sunularak kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapılan 55 maddelik gündemden oluşan Mart Ayı Meclis Toplantısı gündeminde yer alan Sera Organize Sanayi Bölgesi maddesinde, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının, Kayseri’de modern teknolojik sera ve iyi tarım uygulamalarının geliştirilmesi, seracılığın belli bir alanda planlı ve organize olarak yapılması amacıyla, Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Kayseri Sera TDİOSB) kurulmasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu üye olarak yer alması, katılım payı oranı ve müteşebbis heyetinde temsil edecek kişi sayısının belirlenmesi talebinin görüşülmesi talebi görüşüldü. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.