DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜNYAN DA PARK ÇALIŞMALARI

BÜNYAN DA PARK ÇALIŞMALARI

Bünyan'da Başkan ALTUN'un talepleri doğrultusunda içerisinde yürüyüş yolu, peyzajı, ağaçlandırması, sulama sistemi, ışıklandırması, kamelyaları, çocuk oyun grubu ve spor aletleri bulunan hem ailelere hem de çocuklara kaliteli hizmet verecek yeni yeşil alan ve parklar oluşturulmaya devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:35
BÜNYAN DA PARK ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kapsamda Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN, Fatih Mahallesi’nde yapımı planlanan çok amaçlı parkı yerinde inceledi. İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan ALTUN, ”Bünyan’ımızın yeşil alanlarına yenisini eklemek, hemşehrilerimize rahat nefes alabilecekleri, spor yapıp ailecek vakit geçirebilecekleri yeni yerler, çocuklarımızın eğlenip sosyalleşe bileceği yeni park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. İncelemelerimizde hemşehrilerimizin ve evlatlarımızın da bizlere eşlik ettiği parkı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.