DOLAR 32,5213 -0.09%
EURO 34,7901 -0.23%
ALTIN 2.420,54-0,38
BITCOIN 21571890,00%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Buldan Belediye Başkanından Zorunlu Açıklama

Buldan Belediye Başkanından Zorunlu Açıklama

Buldan Belediyesi kuruluşu olan BULDAŞ’a ait Yenicekent mahallesindeki kurutma tesisinin satıldığı ve kapatıldığı şeklinde sosyal medyada çıkan dedikodular ve karalama kampanyası üzerine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay bir açıklama yayınladı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:48
Buldan Belediye Başkanından Zorunlu Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buldan Belediyesi Sosyal Medya hesabı üzerinden yapılan açıklama aynen şöyle:

KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

Yenicekent’teki, Belediyemiz şirketi BULDAŞ’ ait Kurutma tesisinin satıldığı, kapatıldığı şeklinde sosyal medyada çıkan dedikodularla ilgili olarak açıklama yapmak zorunlu hale gelmiştir.

Yenicekent’teki BULDAŞ’a ait kurutma tesisi, şirketimizce kiralanmış olan, gene Yenicekent’teki bir arazi üzerine yapılacak olan yeni yerine taşınacaktır. Prefabrik yapı elemanları ile yapılacak olan bu yapı en kısa sürede hazır olacaktır.

Kurutma tesisinin bulunduğu binada şu an tadilatlar yapılmakta ve bu çalışmalar da bitmek üzeredir. Bu bina Belediyemize ait BULDAŞ şirketinin de ortak olduğu JİBER marka iç çamaşırı üretimi yapacak olan bir şirkete kiralanmıştır. Burada iki vardiya halinde toplam 600 kişinin çalışacağı bir fabrika faaliyete geçecektir.

Tüm hazırlıklar tamamlanmış ve fabrika en geç Şubat ayı içinde üretime başlayacaktır.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Haberin görüntü linki: https://www.youtube.com/watch?v=9axcr-nyP9g

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.