DOLAR 32,4560 -0.1%
EURO 34,8387 -0.4%
ALTIN 2.446,700,45
BITCOIN 20829221,29%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Binali Yıldırım: Yerel Seçimlerde Beka Tartışması Gündem Olmamalı

Binali Yıldırım: Yerel Seçimlerde Beka Tartışması Gündem Olmamalı

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım beka sorunu tartışması hakkında açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım konu hakkında yaptığı açıklamalarında yerel seçimlerde beka sorunu tartışmalarının gündem olmaması gerektiğini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:49
Binali Yıldırım: Yerel Seçimlerde Beka Tartışması Gündem Olmamalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'e çeşitli açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında beka sorunu tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Binali Yıldırım konu hakkında beka sorunu tartışmalarının yerel seçimlerde gündeme gelmemesi gerektiğini ifade etti. Binali Yıldırım'ın bu konu hakkındaki açıklamaları şöyle oldu:

“Başından beri ittifaklar arası tartışmalar, seçimi yerelden genele çekiyor. Bunu doğru bulmuyorum. Bu yüzden ısrarla İstanbul'da yerelde kalmaya özen gösteriyorum. Biz devlet başkanı seçmiyoruz, şehri yönetecek kişiyi seçiyoruz. İstanbul'da genel siyasetin, kutuplaşma siyasetinin gölgesinde kalırsak yazık olur, İstanbul adına üzülürüm. Böyle olmaması için de azami gayret gösteriyorum.

Beka dediğimiz şey bayrak, toprak, millet, devlettir. Bu kavramlar, üzerinde tartışma yapılacak şeyler değil.

İttifakların oluşma şekli bu tartışmayı gündeme getiriyor. Terörle yan yana gözüken bir partinin, bir ittifakla işbirliği yapması ister istemez bu tartışmayı gündemde tutuyor.

Bu beka tartışmasının yerelde gündemde olmaması lazım. İstanbul'u ve İstanbulluların sorunlarını tartışmamız gerekir. Benim gönlüm razı değil buna.”

Kamu Personeli

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.