DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048738-1,76%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bilek Güreşçileri 10 madalyayla döndü

Bilek Güreşçileri 10 madalyayla döndü

ABONE OL
Mart 28, 2024 13:06
Bilek Güreşçileri 10 madalyayla döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasına katılan Kayserili sporcular 5 altın, 2 gümüş, 3 bronz olmak üzere 10 madalyayla döndü.
Kayserili sporcular Samsun’da düzenlenen ve 5 gün süren Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında mücadele etti.
Bilek Güreşi sporcuları müsabakalara antrenörleri Meral Taştan ve Abdurrahman Gürpınar nezaretinde çıktı. Şampiyonaya Kayseri’den giden sporculardan
Muhammed Arda Çetin – sağ kol ve sol kol birincisi, Ahmet Âkif Yolcu – sol kol ikincisi, Ahmet Yılmaz -sol kol üçüncüsü, Enes Yazgan -sağ kol üçüncüsü , Yağmur Üstün – sağ kol birincisi ve sol kol üçüncüsü, Sena Yalçınkaya – sol kol birincisi, Zehra Kürkçü – sol kol birincisi ve sağ kol ikincisi oldu. Sporcular Kayseri’ye toplamda 10 madalya ile dönmüş oldu. Şampiyonadan derecelerle dönen sporcuları makamında ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; “Bilek Güreşi branşı ilimizde son yıllarda çok büyük bir gelişme kat etti ve bu gelişme ile birlikte başarılarda gelmeye devam ediyor. Sporcularımızın elde ettiği başarılardan dolayı oldukça gurur duyuyoruz bizlerde ilin spor yöneticileri olarak Bilek Güreşi branşına desteğimizi sürdüreceğiz. Başarılarınızdan dolayı siz değerli sporcularımızı, antrenörlerimizi ve il temsilcimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.