DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043377-2,15%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR BAŞAKPINAR HALKI’YLA BULUŞTU

BBP TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR BAŞAKPINAR HALKI’YLA BULUŞTU

ABONE OL
Mart 18, 2024 13:46
BBP TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR BAŞAKPINAR HALKI’YLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar Mahalle gezilerine devam ediyor. Başakpınar halkına seslenen Taşpınar;”Şerefli bir belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet etmeye geliyoruz.” dedi.

Hergün mahalle mahalle gezen Taşpınar, yerel halkla br araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Projelerini bir bir hayata geçireceğini dile getiren Taşpınar,”Talasın sorunlarını yakından biliyoruz. İğneden ipliğe tüm sorunları ne varsa hepsi için ayrı ayrı proje üretip hayata geçireceğiz.” dedi. BBP Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Burada bazı hizmetleri sunmak için kendimizi ifade etmeye çalışcağız yani altyapı sorunumuz var onu biliyoruz yeni yapılan evlerde sorunlar var. Yol sorunu, doğalgaz sorunu ve bütün hizmetleri Talas için sunmaya geliyoruz. Sosyal tesislerini yeniliyeceğiz. Kıymetli hemşehrilerim sizlerin oylarına talibiz. Buraya hizmet için geleceğiz. Şerefli belediyecilik anlayışı içinde, var gücümüzle hizmet için geliyoruz. İnşallah biz buraya geldiğimiz zaman söz verdiğimiz bütün hizmetleri sunacağız. Elimizden geldiğince çalışacağız. Sizinle iç iç, birebir aradaki mesafeleri kaldırarak birlikte çalışacağız. Elimizden geldiğince size yardımcı olacağız. Sosyal anlamda yardımlaşma, dayanışma ve hizmet anlamında ne gerekiyosa yapacağız. Burada mesire alanı sorunları var parklarımız yenilenecek. Futbol sahaları, sosyol tesisler, özellikle yüzme havuzu yapacağız.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.