DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN ÖZTÜRK 100.YIL MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTÜRK 100.YIL MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yahyalı BelediyeBaşkanı ve Cumhur İttifakı Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında100. YılMahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılarak, projelerini anlattı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:02
BAŞKAN ÖZTÜRK 100.YIL MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Yahyalı İlçe Başkanı Nebi Akkuş ve belediye meclis üyesi adaylarınında katıldığı toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıdakonuşan Yahyalı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk;“Yahyalı insanı ferasetlidir. Yapılan hizmeti hiçbir zaman görmemezlikten gelmedi. Verdiği destekle bizi her zaman mahcup etti. Birinci dönemimizde ilçemize güzellikler yaptık. Merkezi hükümetimiz dışında önceki belediye başkanlarımızın da güzel hizmetleri oldu. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Bugün bereketli bir ittifakımız var. Çok daha yüksek bir oy oranı bekliyoruz. Kayseri’nin de, Ankara’nın da beklentisi bu yönde. Yahyalı’dan  % 70 – % 80 gibi bir oy beklentisi var. Bu konuda da sizlerin desteğini bekliyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. Gittiğimiz zaman Kayseri’ye sizler adına gurur duyuyoruz. Kendi adıma bugüne kadar bir şey istemedim.  Biz sizler adına isteklerde bulunduk. Amacımız bu ilçede hoş bir seda bırakmak. Bunun dışında bir planımız yok. Bu ilçeye biraz daha nasıl güzellik katarız onun gayretindeyiz. İyi gününüzde de kötü gününüzde de sizlerin yanındayız. Rabbim bizleri size karşı utandırmasın.” diye konuştu.

Başkan Öztürk konuşmasının ardından ilçeye yeni dönemde yapacakları 41 projeyi,mahalle sakinlerine anlattı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.