DOLAR 32,5280 0.23%
EURO 34,7603 0.04%
ALTIN 2.488,441,08
BITCOIN 20295281,42%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Oprukçu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Oprukçu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Oprukçu “Birlikte hizmet etme onurunu yaşayacağız, birlikte çözüm üretecek ve birlikte çare olacağız” diyerek Ereğli’ye hizmet noktasında muhtarlarla birlik beraberlik içerisinde olacaklarını ifade etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:44
Başkan Oprukçu Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi

Muhtarlarla buluştuğu programda bir konuşma yapan Başkan Oprukçu “Birlikte hizmet etme onurunu yaşayacağız, birlikte çözüm üretecek ve birlikte çare olacağız” diyerek Ereğli’ye hizmet noktasında muhtarlarla birlik beraberlik içerisinde olacaklarını ifade etti

“BU KADİM ŞEHİR HİZMET EDİLMEYE LAYIK BİR ŞEHİR”

            Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi. Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Oda ve Birlik Başkanlarının da hazır bulunduğu programda konuşan Başkan Oprukçu: “Bu kadim şehir hakikaten hizmet etmeye layık bir şehir, halkımızın teveccühü ile sizler de bizim gibi hizmete memur kılındınız. Neticede birlikte hizmet etme onurunu yaşayacağız, birlikte çözüm üretecek ve birlikte çare olacağız. Sorunlarınız olduğunu biliyorum, tıpkı bizimkiler gibi sizler bir fazla hizmet bekliyorsunuz biz de elimdeki imkanlar ölçüsünde bunu gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Bunun yanında Ereğli’mizin birikmiş sorunlarının olduğunu görmenin zaman zaman ızdırabını yaşıyorum. Yani Hal’in durumuna, Kamyon Garajı’na, küçük Sanayi Sitesi’ne bakıyorum. Benzeri manada birçok şey ivedilikle yapılmak zorunda bunun çabası içerisindeyiz. Allah’ın izniyle el birliğiyle, gönül birliğiyle, sabırla mutlaka sorunları çözeceğiz” dedi.

“MUHTARLAR GÜNÜ’NÜZÜ TEBRİK EDERİM”

            Büyükşehir yasasından sonra bazı karışıklıkların oluştuğunu belirten Başkan Oprukçu: “Su faturası için hala Belediyemize gelen hemşerilerimiz var, Büyükşehir Yasası’nın sağlıklı olarak anlaşılamadığı, farklı hizmet alanlarının bilinmediğini gözlemliyoruz. Bu manada Belediyemizin ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı hizmetleri iyi anlamak, iyi anlatmak zorundayız. Hukuki ve ahlaki zemini yitirmeden bir fazla imkan temin etmek suretiyle en ucra mahallemize ulaşacak şekilde hizmetlerimizi planladık. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi temiz, yeşil ve huzurlu bir şehirdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, hep birlikte hizmetlerle dolu başarılı yıllar geçirmemizi temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.