DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN HEMŞERİLERİNE SÜRPRİZ

BAŞKAN OPRUKÇU’DAN HEMŞERİLERİNE SÜRPRİZ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hafta sonunu da hemşehrileriyle birlikte geçiriyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:21
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN HEMŞERİLERİNE SÜRPRİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pazar gününü İvriz’de piknik yaparak geçiren hemşehrilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Oprukçu, hemşehrilerinin sofralarına misafir oldu, onların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hafta sonunu İvriz’de piknik yapan hemşehrilerinin arasında geçirdi. Hemşehrileriyle bir arada zaman geçirmekten duyduğu memnuniyeti her platformda dile getiren Başkan Oprukçu, “Bizim gayemiz açık, şehrimize layıkıyla hizmet etmek için bu kıymetli göreve talip olduk. Rabbimize şükürler olsun ki hemşehrilerimizin de teveccühü ile Belediye Başkanlığı şerefine nail olduk. Bundan sonraki süreçte de her zaman belirttiğimiz Huzur Şehri Ereğli’nin inşası noktasında canla başla çalışacağız. Bu noktada en büyük desteği hemşehrilerimizden alacağımıza da eminiz. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli hizmetleri Ereğli’ye kazandıracağız inşallah. Bizlere güvenen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum, pişman olmayacaklarını belirterek Ereğli’yi hizmetlerle dolu yılların beklediğini ifade etmek istiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.