DOLAR 32,3206 0.21%
EURO 35,0869 -0.15%
ALTIN 2.278,950,08
BITCOIN 22819091,47%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç  “Sabah Çorbası ikramımızdır”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Sabah Çorbası ikramımızdır”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabah namazı sonrası kurulan iki çadır ile cami cemaatine Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolaktar ile birlikte çorba ikramında bulunduğunu söyledi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:19
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç  “Sabah Çorbası ikramımızdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hunat Camii'nde sabah namazı sonrasında kurulan çadırlarda sıcak çorba ikramda bulunduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Çeşitli vesileler ile toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmak ve yardımlaşma duygularını geliştirmek amacı ile etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikler ile toplumsal barışa katkı sağlamak açısından Hunat camisinde kurulan iki çadırda sabah namazı sonrası sıcak çorba ikramında bulunduk.

 Kayserililer ise, sabahın erken saatinde bu tür bir hizmetin verilmesinden son derece mutlu olduklarını ve önemli olan bu hizmetin sunulmasında fikir ve düşünce olduğunu belirterek “Bu birlikteliği sağladıkları için Sayın Belediye Başkanımız Dr.Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.