DOLAR 32,5595 0.18%
EURO 34,9621 -0.1%
ALTIN 2.442,970,29
BITCOIN 20900530,12%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan  Büyükkılıç, TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL MAÇINDA

Başkan Büyükkılıç, TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL MAÇINDA

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının Kocaeli Başiskele takımı ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izleyerek destek verdi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:50
Başkan  Büyükkılıç, TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL MAÇINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Vali Şehmus Günaydın ile birlikte tribündeki yerini alan Başkan Büyükkılıç’a karşılaşmayı izlemeye gelen sporseverler tarafından büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.

Talas Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunun tamamlanmasının ardından Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Vali Şehmus Günaydın ile birlikte salonda her iki takım oyuncuları ve hakemleri tebrik eden Başkan Büyükkılıç oyuncularının sergiledikleri üstün mücadele ve centilmenlikten dolayı iki takım oyuncularını tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada “ Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız ve Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ile birlikte Melikgazi Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın Kocaeli Başiskele Spor maçını izledik. Tek kelime ile muhteşem bir atmosferde engelli kardeşlerimizin spor sayesinde hayata nasıl sıkı sıkıya tutunmalarını bir kez daha izledik gördük ve onlarla gurur duyduk. Elbette bir müsabakada yenmekte var yenilmekte ancak biz bugünün galibini tüm engelli sporcularımız olarak belirliyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu arada tribünde hem takımımızı destekleyen hem de şahsıma yönelik güzel temennilerini kendilerine özgü marşlarla ifade eden genç taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri onların bu güzel teveccühüne layık kılsın.” dedi.

 

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.