DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051159-0,74%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GASTRONOMİYE ÖZEL ÖNEM

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GASTRONOMİYE ÖZEL ÖNEM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Gastronomi Programı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, gastronomi alanında sonbaharda ulusal bazda önemli bir çalışma yapacakları müjdesini verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:32
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GASTRONOMİYE ÖZEL ÖNEM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Programın yapılacağı otel önünde bulunan Başkan Büyükkılıç ile Vali Gökmen Çiçek’i Çiçekçiler Çarşısı önünden geçtikleri sırada esnaf güllerle karşılayarak, ‘Kayseri’ye hoş geldiniz’ diyerek, sarı ve kırmızı gül hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında bir otelde gerçekleşen Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Gastronomi Programı’nda konuşan Başkan Büyükkılıç, gastronomi alanında bir yol haritası çizdiklerini, UNESCO’nun ulusal bazda Kreatif Şehirler Ağı’na girdiklerini anlattı.

Kayseri’nin zenginliğini tanıtmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Büyükkılıç, “Bu şehirde yüzlerce medeniyet gelmiş, geçmiş ve yaşamış. Elbette her biri bir kazanımı, zenginliği geleceğe taşımış. Bu anlayış içerisinde biz Kayseri’mizi daha zengin konumda insanlığın hizmetine sunmak, bu kazanımları göz ardı etmemek adına bir gayretin içerisine girmeliyiz diyoruz. Bu zenginliklerimizi gerek ürünler bazında, gerek ürünlerin oluşturduğu yemek çeşitleri bağlamında hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.