DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052153-1,84%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KIRSAL KALKINMAYI KONUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KIRSAL KALKINMAYI KONUŞTU

Prof. Dr. Ruşen Keleş’in moderatörlüğünde Prof. Dr. Cevat Geray’ın anısına video konferans yöntemiyle düzenlenen “Kırsal Kalkınma” oturumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Başbakan Yardımcılığı da yapmış Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Murat Karayalçın, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Merkez Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Prof. Dr. Can Hamamcı, Prof. Dr. Ayşegül Mengi, Bayburt Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hayriye Şengün, emekli öğretim üyesi Dr. Hasan Hüseyin Doğan, Ürgüp Eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş de katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:55
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KIRSAL KALKINMAYI KONUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, duayen kent bilimci Prof. Dr. Cevat Geray’ın da anıldığı oturuma katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KIRSAL KALKINMAYI KONUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iki yıl önce yaşamını yitiren ve kırsal kalkınma üzerine önemli çalışmaları bulunan duayen kent bilimci Prof. Dr. Cevat Geray’ın anısına Özel Kalem TV tarafından düzenlenen  “Kırsal Kalkınma” konulu oturuma katıldı. Başkan Büyükkılıç, rahmetle andığı Prof. Dr. Cevat Geray’ın kırsalın önemini çok iyi bildiğini ve kırsalda yapılması gereken çalışmaları o tarihlerde gündeme taşıyarak tarihe ışık saçtığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.