DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GENÇLERLE BULUŞTU

ABONE OL
Kasım 10, 2022 11:39
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GENÇLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen ‘Başkan, Gençlerle Buluşuyor’ programına katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.(KAYMEK), öğrenci dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ı, gençlerle buluşturdu.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, daire başkanları, KAYMEK Gençlik Merkezleri öğrencileri ve eğitimciler katıldı.

Gençlerin büyük alkışları ve sevgi gösterileriyle sahneye çağrılan Başkan Büyükkılıç, daha yakından gençlere kendini tanıtarak, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler, yatırımlar ve planladığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Burada öğrencilerin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, gençlere seslenerek, “Bize yakışan, hiç kimseye sırtını dönmemek. O açıdan sizleri bağrıma basıyor, genç dostu, öğrenci dostu bir şehrin hizmetkârı belediye başkanından öte büyüğünüz olarak her birinizin alnından öpüyor, sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler, başarılar diliyorum. Bizleri severek, güvenerek, hem seçtikleri için hem sizleri bizlere emanet ettiği için ailelerinize ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim amacımız kimsesizin kimsesi olmak, gençlerimizi olumlu yönde yönlendirmek, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket etmektir” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.