DOLAR 32,4518 0.23%
EURO 35,2011 0%
ALTIN 2.325,290,27
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ  ERÜ TIP FAKÜLTESİNİN 50. YIL TÖRENİNDE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ERÜ TIP FAKÜLTESİNİN 50. YIL TÖRENİNDE

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluşunun 50 yıl törenine iştirak ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:33
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ  ERÜ TIP FAKÜLTESİNİN 50. YIL TÖRENİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluşunun 50 yıl törenine iştirak ederek, emeği geçenlere teşekkür etti ve Mezun olup Türkiye’nin dört bir yanında görev alan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunlarına bu haklı gururun birer parçası olduklarını söyledi.

ERÜ Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinin kuruluşunun 50.yıl kutlama programına iştirak eden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç “50 yıl önce küçük bir bina da başlayan TIP Fakültesi bugün itibari ile bir bölge hastanesidir. Binlerce mezun öğrencisi ile ülkenin sağlık alanında önemli bir yere sahiptir. Hatta bilimsel çalışma ve araştırmaları ile Dünya üniversiteleri arasında yer almaktadır. Kayseri Tıp Fakültesi İç Anadolu sağlık alanında ciddi bir yere sahiptir. 812 yaşındaki Gevher Nesibe Şifahanesi dünyada Hastane ve Tıp Medresesi konseptinin ilk uygulandığı örnektir ancak bu misyon ve vizyonu günümüzde Erciyes Üniversitesi üslenmiştir” dedi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinin; eğitim kalitesinin yüksek ve başarılı olması sebebi ile tercih edilen ve yoğun talep edilen bir fakülte olduğunu zaten kendisinin de Nöroloji uzmanlığını 1983 yılında Erciyes Tıp’da tamamladığını ifade eden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitenin her geçen gün hayırseverlerin sayesinde büyüdüğü ve branş hastaneleri ile geliştiğini bundan dolayı da kent yöneticisi olarak çok memnun olduklarını sözlerine ekledi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.