DOLAR 32,4796 0.09%
EURO 34,8675 0.11%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Büyükkılıç,  “Alışveriş Merkezlerinde”

Başkan Büyükkılıç, “Alışveriş Merkezlerinde”

Alış Veriş Merkezlerini gezen ve vatandaşlar ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okulların yarıyıl tatillerinde olmasından dolayı çarşılarda büyük bir yoğunluk yaşandığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:11
Başkan Büyükkılıç,  “Alışveriş Merkezlerinde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alışveriş Merkezlerinde yoğun ilgi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlar ve esnaflar ile tek tek tokalaşıp sohbet etti.

 

Alışveriş mağazalarına da uğrayarak mağaza yöneticilerinden işlerin durumu hakkında bilgi alan ve öğrencilere karne notlarını soranBüyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşların sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmadı ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gezi sonrası bir açıklama yapan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kentlilik bilincinin geliştirilmesine fayda sağlayan yatırımlara her zaman kolaylık sağladıklarını ve bu tür alışveriş yatırımların şehir ekonomisine ve istihdama büyük oranda katkı sağladığını ifade ederek, “Ticari hayatta AVM kültürü diye bir kültür söz konusu. Bölge şehir Kayseri ilimizde vatandaşlarımız, nezih bir ortamda alışverişlerini yapma, sosyal yönlerini geliştirme, eğlenme ve dinlenme gibi imkanlardan yararlanma imkanı buluyor. Bu merkezin Kayseri’ye kazandırılmasına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.