DOLAR 32,3482 0.27%
EURO 35,1625 0.04%
ALTIN 2.306,531,29
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
Bakan Dönmez’den Son Dakika Açıklaması! Elektrikte Yüzde 12 İndirim

Bakan Dönmez’den Son Dakika Açıklaması! Elektrikte Yüzde 12 İndirim

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, orada elektrik fiyatlarıyla alakalı olarak açıklamada bulundu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:35
Bakan Dönmez’den Son Dakika Açıklaması! Elektrikte Yüzde 12 İndirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Dönmez'in açıklamalarından satır başları;

“Köylüler, bize 'ne zaman doğal gaz gelecek' demeye başladılar. Köylülere başka bir müjdemiz var. Kendi gazını kendi üretecek bir AR-GE çalışması başlatıyoruz.

Doğal gaz değil, artık köylerde biyogaz üretilecek. Çok yakın zamanda biyogaz çalışmalarına hız vereceğiz, arkadaşlar bunun üzerine çalışıyorlar.

Bir diğer müjdemiz de elektrik tarifeleriyle ilgili. Tarımsal sulama yapan çiftçilerimiz elektrik kullanımında daha ucuz imkanlardan elektrik alma hakkına sahiptiler.

Cumhurbaşkanımız talimat verdi. 'Çalışın, tarım ve hayvancılıkta diğer alanlarda faaliyet gösteren elektrik tüketen müşterilerinde aynı gruba alın' dedi.

Çalıştık ve bunu yapabiliriz. Sadece tarımsal sulamada değil, diğer faaliyetlerde de uğraşan çiftçi kardeşlerimiz de aynı tarifeden yararlanacaklar.

Yaklaşık yüzde 12 civarında bir indirimle en kısa sürede yararlanmaya başlayacaklar.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.