DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20342705,17%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Çavuşoğlu’ndan Uyarı: Savaş Çıkacak

Bakan Çavuşoğlu’ndan Uyarı: Savaş Çıkacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önemli açıklamalarda bulundu ve açıklamalarında Türk ve Müslüman düşmanlığının ilerleyen zamanlarda yerini Katolik, Protestan ve Ortodoks düşmanlığına bırakabileceğini belirtti. Ayrıca Bakan Çavuşoğlu açıklamalarında İkinci Dünya Savaşı gibi bir savaş çıkacağını ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:00
Bakan Çavuşoğlu’ndan Uyarı: Savaş Çıkacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarını yürütmek ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için geldiği Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Çavuşoğlu açıklamalarında Yeni Zelenda'da cuma namazı sırasında meydana gelen saldırıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu açıklamalarında “Bu cani ve arkasındaki İslam düşmanları Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldılar. Bugün İslam düşmanlığı ve Türk düşmanlığı birleşmiştir. Sebebi de dünyadaki Müslümanların bir tek gür sesi var. O da Türkiye'dir” ifadelerine yer verdi.

Bakan Çavuşoğlu Avrupa'da Türk ve İslam düşmanlığının bir trend haline geldiğini ve bu durumun değişmemesi halinde başka düşmanlıkların da ortaya çıkacağını ifade etti. 

Bu konu hakkında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

“Yarın Türk düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı modası geçecek. Katolik, Ortodoks, Protestan düşmanlığı gibi düşmanlıklar kendi içinizde ortaya çıkacak. Geçmişte olduğu gibi İkinci Dünya Savaşı gibi bir savaş, yine sizin yüzünüzden ortaya çıkacak. Dünya savaşları hep bunların kendi aralarındaki savaşlardan ortaya çıktı.”

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.