DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045283-2,63%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Albayrak’tan milyonlarca kişiye müjde

Bakan Albayrak’tan milyonlarca kişiye müjde

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden asgari ücret ile çalışanlar, emekli maaşı alanlar ve geliri 5 bin lira altında olanlara müjdeyi verdi. Bakan Albayrak tarafından yapılan paylaşımda aylık geliri 5 bin lira ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler ve emekliler dahil olmak üzere destek verileceği açıklandı. Temel İhtiyaç desteği nedir? Temel İhtiyaç desteği kimlere verilecek? Temel İhtiyaç desteği geri ödemesi nasıl olacak? sorularının cevapları ve tüm detaylar haberimizde...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:59
Bakan Albayrak’tan milyonlarca kişiye müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de yaşayan milyonlarca emekli maaşı alan emekliler, asgari ücret ile çalışanlar ve serbest meslek mensuplarına kamu bankaları tarafından destek verileceğini Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak  duyurdu.

BAKAN ALBAYRAK DUYURDU

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı paylaşımda, “Ekonomik İstikrar Kalkanı adımları kapsamında tüm kurumlarımızla, vatandaşımızın ihtiyaçlarına destek olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda kamu bankalarımızla aylık 5 bin TL’nin altında geliri olan tüm vatandaşlarımız için Temel İhtiyaç Desteği’ni devreye aldık.” ifadelerini kullandı.

Tatilde sahte para mağduru olmayın

GELİRİ 5 BİN LİRA ALTINDA OLAN HERKESE DESTEK VERİLECEK

Bakan Albayrak'ın yapmış olduğu destek paylaşımı detayları şöyle:

Orta ve düşük gelir grubunda yer alan kesimlerin gıda harcamaları, kira, elektrik, su, doğalgaz faturaları gibi ödemelerinin karşılanabilmesine yönelik olarak geliştirilmiş özel bir finans ürünü olarak temel ihtiyaç desteği verilecek.

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.