DOLAR 32,3698 0.15%
EURO 34,9842 -0.29%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN 22758111,07%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
“Akkışla Yoğurdu, Balı ve Mantarları  pazarlarda, marketlerde marka satışa sunulacak”

“Akkışla Yoğurdu, Balı ve Mantarları pazarlarda, marketlerde marka satışa sunulacak”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Akkışla ilçesini ziyaret EDEREK Akkışla belediye Başkan Adayı Ayhan Arslan ile ilçe halkı ve esnafları ile sohbet etti, Akkışla ilçesi için yapılan projeler hakkında bilgiler verdi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:41
“Akkışla Yoğurdu, Balı ve Mantarları  pazarlarda, marketlerde marka satışa sunulacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Merkezine 80 km. uzaklıkta olan ve 14 mahallesi ile tarıma dayalı bir ekonomisi olan Akkışla ilçe ziyareti ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Akkış ilçemizin yüzölçümü 546 km² dir. Toplam tarım arazi varlığı 100.850 dekar olup bu arazinin 25.850 dekarı sulu tarıma elverişli arazidir. Ekonomik yapısı ise tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarım ve hayvancılık, ticari amaç için değil, insanların kendi ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla yapılmaktadır. İşte biz sadece geçim değil, ticari amaçlı üretim yapılmasına öncülük edeceğiz, destek olacağız. Arıcılık ve mantarcılık için son derece arazi yapısına uygun Akkışla da bu alanların gelişmesine öncülük edeceğiz” dedi.

 Akkışla halkının gönlü ak, gönülleri dost ve sevgi dolu olduğunu, bu yöre insanların dertlerine çare olacaklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Akkışla belediye Başkan Adayı Ayhan Arslan’ın bir belediyeci olduğunu sözlerine ekledi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.