DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ağrı Diyadin İlçesinde Sel

Ağrı Diyadin İlçesinde Sel

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde etkili olan dolunun yağmura dönmesi nedeniyle arazide mahsur kalan 4 kişi hayatını kaybetti. Cenazelerin Diyadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı açıklandı...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:20
Ağrı Diyadin İlçesinde Sel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi… Olay yerinden alınan bilgilere göre Diyadin ilçesi Göl Mahallesi'nde yaşayan 48 yaşındaki Naime Polat ile 11 yaşındaki oğlu Musa ve 4 yaşındaki kızı Pınar Polat'ın araziya ot toplamaya çıktıkları ifade edildi.

Dolunun yağmura çevirmesi sonrasında arazide mahsur kalan anne ile çocukları sel sularına kapıldı.

GÖZDEN KAYBOLDULAR

Sel sularında gözden kaybolan anne ve iki çocuğunu gören vatandaşların durumu emniyet güçlerine bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 

YILDIRIM İSABET ETTİ

Bu sırada aynı bölgede olan Nurullah Yardımcı'ya ise (19) yıldırım isabet ettiğini öğrenildi.

Diyadin Kaymakamı Olgun Öner'in de takip ettiği çalışmalarda jandarma, AFAD, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri anne ve iki çocuğu ile yıldırım isabet eden Yardımcı'nın cansız bedenine ulaştı.

Cenazelerin Diyadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını öğrenen yakınları, hastane önüne akın etti.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Olay sırasında bölgeden geçtiğini anlatan Kıyasettin İnci, yağmurun sele dönüştüğünü, anne ve çocuklarının sel sularına kapıldığını belirtti.

Sel suları arasında bir kişinin cesedini görünce durumu emniyet güçlerine bildirdiklerini anlatan İnci, arama çalışmaları sonrası diğer cesetlere de ulaşıldığını ifade etti.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.