DOLAR 32,4273 -0.05%
EURO 34,8439 0.26%
ALTIN 2.431,09-0,29
BITCOIN 2012759-3,06%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Adıyaman İtfaiyesi Bilinçlendirmeye Devam Ediyor

Adıyaman İtfaiyesi Bilinçlendirmeye Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde faaliyet gösteren ticari işletmelerde afet konusunda bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:39
Adıyaman İtfaiyesi Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde faaliyet gösteren ticari kuruluşlarda yangın başta olmak üzere diğer afetler konusunda bilgilendirme eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Talep eden ticari işletmelerde temel afet bilinci, bina tahliyesi ve yangın güvenlik eğitimleri konusunda çalışanların ve yöneticilerinkatıldığı eğitimler düzenleyen İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği tatbikatlarla bilgilerin pekişmesini sağlıyor.

Adıyaman Belediyesi tarafından verilen bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren işletme yöneticileri, her firmanın alması gereken bu eğitimlerin oldukça faydalı olduğuna dikkat çekerek, kendilerine bu imkanı tanıyan Adıyaman Belediyesi yöneticilerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.