DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.311,411,50
BITCOIN 22867632,58%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ADIYAMAN BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

ADIYAMAN BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Adıyaman Belediyesi, Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:02
ADIYAMAN BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediyesi,Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Bayram öncesi ve süresince oluşturulan ekiplerle şehrin dört bir noktasında hizmet verecek olan Adıyaman Belediyesi, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için her şeyi düşündü.

ULAŞIM HİZMETİÜCRETSİZ VERİLECEK

Adıyamankültüründe önemli bir yere sahip olan kabir ziyaretleri için arife günü şehrin farklı noktalarından mezarlığa ücretsiz servis tahsis edecek olan Adıyaman Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince de vatandaşlardan belediye otobüsleri için ücret almayacak.

Yapılan açıklamaya göre;Bayramın üç günü otobüslerin ücretsiz olacağını dile getiren yetkililer, arife günü ve bayramın ilk günü akşam saat 17.00’a kadar Altınşehir, Esentepe TOKİ ve Eski Doğum Hastanesi’nden Yeni Mezarlığa ücretsiz otobüs servislerinin olacağını dile getirildi.

ŞEHİR GENELİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleritarafından şehrin dört bir yanında temizlik çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarakAdıyaman Belediyesi yeni ve eski mezarlıklar ile şehrin değişik noktalarında bulunan Karapınar ve Pirin mezarlıklarında ve Şehitliklerde temizlik, bakım ve düzenleme çalışmaları yürütüldü. Ayrıca, bayram öncesi camilerde iç ve dış temizlik yapmaya devam eden ekipler, arife günü şehir merkezini yıkayacak ve bayram süresince de çalışmalarına faal olarak devam edecek.

ZABITADAN YOĞUN MESAİ

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerde bayram öncesinde ve süresinde çalışmalarına yoğunluk verdi. Ramazan ayı süresince matador fabrikaları ve pide fırınları ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan işyerleri hakkında uyarı ve işlemler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, diğer illerden ilimize gelen dilenciler hakkında da yasal müdahalelerde bulundu.

Bayram hazırlıkları sürecinde de kaldırım işgallerinden, seyyar satıcıların satış alanının belirlenmesine ilişkin düzenlemeler yapan ekipler, bayramdan üç gün önce Gölebatmaz ve Sağlık Ocağı Caddelerinin trafiğe kapatılması için gerekli tedbirleri aldı.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, başkanlık makamından aldıkları emir gereğince de bayram süresince Adıyamanlı vatandaşlara 24 saat hizmet vereceklerini dile getirdiler.

ADIYAMAN BELEDİYESİ BAYRAM SÜRESİNCE GÖREV BAŞINDA OLACAK

Adıyaman Belediyesi, bayram süresince olabilecek en küçük aksiliğin bile önüne geçebilmek için gece gündüz demeden çalışacak. Vatandaşlardan gelebilecek şikâyetlere anında müdahale edebilmek için ALO 153, Beyaz Masa ve 110 İtfaiye telefonlarının 24 saat hizmet vereceğini dile getiren yetkililer, bayram boyunca Adıyamanlıların dilek, talep ve şikâyetlerini almaya devam edeceklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.