DOLAR 32,5913 0.35%
EURO 34,8653 0.36%
ALTIN 2.490,300,25
BITCOIN 21171904,60%
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ABONE ŞEBEKELERİNDE YENİLEME SÜRÜYOR

ABONE ŞEBEKELERİNDE YENİLEME SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu ve kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerde vatandaşlardan gelen talep üzerine çalışmalarınbaşlatıldığını duyurdu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:10
ABONE ŞEBEKELERİNDE YENİLEME SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün yeni yaşam alanlarının artmasıyla birlikte altyapı bulunmayan bölgelerde ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Genel Müdürlük, Hatay halkının memnuniyetini ön planda tutarak projelerin ve hizmetlerin anında kalıcı çözümler geliştirilerek hayata geçirildiğini açıkladı.

Yeni bağlantıların yapıldığı çalışmalar kapsamında bilgi veren İdare, Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde bulunan eski şebeke içmesuyu hattının iptal edildiğini ve Özgür Sokak’ta içme suyu hattı bulunmayan bölgeye yeni şebeke içme suyu hattından 63’lük polietilen borular ile abone bağlantısı yapıldığını aktardı.

 Hatay genelinin yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına kavuşması için mücadele veren HATSU, altyapı bulunmayan bölgelere yeni hatların çekildiğini ve projelerin devam edeceğinin altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.