DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’dan flaş açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’dan flaş açıklama

Suriye'de Barış Pınarı Harekatı'nın durdurulması için günlerce Türkiye'yi tehdit etmesine rağmen Türkiye'nin cevap vermediği ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan flaş bir açıklama geldi. Pompeo Trump'ın Türkiye'ye karşı askeri müdahaleye hazırlıklı olması dikkat çekti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:46
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’dan flaş açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'nin Suriye'de sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı'nı durdurması için adeta yalvaran ABD'nin Dışişleri Bakanı Mike Pompeo yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ABD TÜRKİYE'YE MÜDAHALEYE HAZIRMIŞ!

“Başkan Trump, ihtiyaç halinde Türkiye'ye askeri harekât yapılması için hazırlıklı” açıklamasını yapan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, CNBC’de yer alan demecinde, “Savaştansa barışı yeğleriz” dedi ve eğer askeri bir operasyona gerek duyulursa Trump’ın bunun için hazırlıklı olduğu mesajını verdi.

YAPTIRIMLARI GÜNDEME GETİRDİ!

Türkiye'ye karşı yeniden yaptırımları gündeme getiren Pompeo, ekonomik yaptırımların yanı sıra diplomatik yaptırımların da kullanılabileceğini  aktardı.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.