DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ABD Başkanı Trump’tan Yasa Dışı Göçmen Aileleri Hakkında Flaş Emir!

ABD Başkanı Trump’tan Yasa Dışı Göçmen Aileleri Hakkında Flaş Emir!

Washington Post tarafından ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD Göçmenlik ve Sınır Muhafaza (ICE) Birimine emir verdiği açıklandı. Emirde ise yasa dışı göçmen ailelerin pazar gününden itibaren toplatılması gerektiği bildirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:28
ABD Başkanı Trump’tan Yasa Dışı Göçmen Aileleri Hakkında Flaş Emir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Washington Post gazetesinin içeriğinde yer alan bilgilere göre Trump'un yasa dışı göçmen ailelerini pazar gününden itibaren toplatılmasına emir verdiğini bildirdi.

Trump tarafından verilen emire göre Houston, Chicago, Miami, Los Angeles gibi göçmen nüfusun fazla olduğu bölgelerde 2 binden fazla insanın etkileneceği açıklandı.

ABD İç Güvenlik Bakanlığına vekalet eden Kevin McAleenan’ın ICE’yi büyük çaplı bir operasyonun çocukları ailelerinden ayırabileceği uyarısında bulunduğu da belirtiliyor.

ABD Başkanı Trump, pazartesi günü attığı tweet ile söz konusu operasyonun sinyalini vererek, “Gelecek hafta ICE, ABD’ye yasadışı yollarla giren milyonlarlarca yasadışı yabancıyı ülkeden çıkarma sürecini başlatacak. Geldikleri gibi hızla, bu ülkeden çıkarılacaklar.” ifadesini kullandı.

Göçmen karşıtı politikaları nedeniyle eleştirilen Trump, yasa dışı göç ve uyuşturucu trafiğiyle mücadele gerekçesiyle Meksika ile sınıra duvar örülmesi gerektiğini savunuyor. 

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.