DOLAR 32,4073 -0.07%
EURO 34,6575 -0.49%
ALTIN 2.393,69-1,68
BITCOIN 1958781-3,72%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Gecenin yıldızı Talas

Gecenin yıldızı Talas

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in elinden alan Başkan Yalçın, ödül sonrası değerlendirmede bulundu. Tarımın insan hayatında olmazsa olmaz bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Yalçın, tarımda çalışan işçilerin de rahat ve konforlu bir ortamda barınmaları gerektiğini belirtti. Başkan Yalçın, şunları söyledi: “Bu proje ile tarım işçisi olarak çalışan kardeşlerimize daha düzgün bir barınma imkânı sağlamış olduk. İnsan hayatı bizim için her şeyden önemlidir.”

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:06
Gecenin yıldızı Talas
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Talas Belediyesi, Kent ve Başkan Dergisi okurları tarafından 2 ödüle birden layık görüldü. Düzenlenen ödül töreninde ‘Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa’ uygulaması ‘En çok oyu alan proje’ olarak ödüle layık görülürken Talas Belediyesi, ‘Tarım Anneleri Evleniyor’ projesi ile de ikinci bir ödül alarak gecenin yıldızı oldu.
Ommer Otelde gerçekleşen ödül gecesine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Çorum Belediye Başkanı H. İbrahim Aşgın’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden belediye başkanları katıldı.
Katılımın yoğun olduğu gecede ilk ödülü Talas Belediyesi alırken, 2 projesiyle birden ödül alan tek belediye olarak geceye damgasını vurdu.
Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi de ‘Kayseri Kariyer Merkezi’ projesi ile ödül alan büyükşehir belediyesi oldu

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.