DOLAR 32,4072 -0.07%
EURO 34,6566 -0.51%
ALTIN 2.393,11-1,71
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Çolakbayrakdar: “Demokrasi Nöbetimiz gelenekselleşti ”

Çolakbayrakdar: “Demokrasi Nöbetimiz gelenekselleşti ”

KAYSERİ (1HA-ÖZEL HABER)- Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik kapsamında Kocasinan Belediyesi standında vatandaşlara dondurma ve tatlı dağıtımı yapıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:06
Çolakbayrakdar: “Demokrasi Nöbetimiz gelenekselleşti ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında stant açan Kocasinan Belediyesi, vatandaşlara dondurma ve tatlı ikramında bulundu.
Kocasinan Belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, stantta vatandaşlara dondurma ve tatlı dağıtımı yaptı. Çolakbayrakdar birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğinde bulunarak, “Tabiki bu önemli bir şey, vatandaş nasıl 15 Temmuz 2016’da milli ve manevi değerlerine, vatanına sahip çıkmak adına duruş sergiledi. Bugün ki bu kalabalıkta, Allah göstermesin böyle bir durum olursa biz böyle bir duruş sergileriz göstergesidir. Ben bütün hemşerilerimize hayırlı sıhhatler diliyorum. Bu durum artık gelenekselleşti. 15 Temmuz’un ilk gecesi Kocasinan Belediyesi ilk defa su dağıtarak başlamıştık. Yani elimizde suyumuz, meyve suyumuz vardı. Sabah saatlerinde simit gibi yiyeceklerle başlamıştık. Çünkü gecenin bir vakti ve vatandaş burada kalabalık şekilde bekliyordu. Tabi ki bu ürünler artık gelenekselleşti ama bugünde dediğimiz gibi geleneksel bir şekilde yerimizde devam ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.