DOLAR 32,3845 -0.12%
EURO 34,7036 -0.31%
ALTIN 2.405,72-1,19
BITCOIN 1983582-1,13%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

ATUS Web Sayfası

ATUS Web Sayfası Yenilenen Yüzüyle Ulaşımı KolaylaştırıyorToplu taşımayı kullanan Konyalıların gidecekleri yere daha kolay ulaşımını sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi’nin “https://atus.konya.bel.tr” adresinin yenilenmesiyle kullanıcılara daha kaliteli hizmet sunuluyor. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı şehircilik hizmetlerinden olan Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi (ATUS), yapılan yeniliklerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ATUS’un sağladığı kolaylıklarla toplu ulaşımı tercih eden vatandaşların hayatını kolaylaştırarak gidecekleri yere en rahat şekilde gitmelerine imkan tanıdığını belirtti. Konyalılar tarafından en çok kullanılan uygulamaların başında ATUS’un geldiğini kaydeden Başkan Altay, ATUS web sayfasında yenilikler yaparak Konyalıların daha verimli kullanmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu taşımayı kullanan Konyalıların gidecekleri yere daha kolay ulaşımını sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi’nin “https://atus.konya.bel.tr” adresinin yenilenmesiyle kullanıcılara daha kaliteli hizmet sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.