DOLAR 32,4464 -0.13%
EURO 34,7887 -0.54%
ALTIN 2.438,450,11
BITCOIN 20902871,19%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVA’dan  Düvenönünde esnaf ve halk ziyareti

DEVA’dan Düvenönünde esnaf ve halk ziyareti

ABONE OL
Kasım 30, 2022 17:30
DEVA’dan  Düvenönünde esnaf ve halk ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Kayseri il başkanlığından yapılan açıklamada ;” Parti yönetimi olarak mavi yelekliler etkinliğinde düvenönünde esnaf ve halk ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Deva Partisi Kayseri il Başkanlığı ve il yönetim kurulu eşliğinde mavi yelekliler etkinliği adı altında yine sahaya indik vatandaşlarımızın esnafımızın gençlerimizin sorunlarını dinledik partimizin eylem planlarını yaşadıkları sıkıntıların deva Partisi önderliğinde nasıl düzeleceğini anlattık halkımızın takdirini ve desteğini arkamızı alarak inandığımız bu yolu yürümeye devam edeceğiz oylar Deva olsun kazanan Türkiye olsun sloganı eşliğinde Kayseri’deki 7 den 70’e tüm vatandaşlarımızın yüzlerinin yeniden gülmesi için çıktığımız bu yolda yürümekten dolayı gururlu ve mutluyuz vatandaşlarımızın sorununu dinlemek için her zaman onların yanında olacağız Deva Partisi Kayseri il Başkanlığı olarak Kayseri’ye Deva olmaya tüm hızımızla devam edeceğiz kimse korkmasın Deva yanlarında bu seçimi hep birlikte kazanacağız.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.