DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047907-1,34%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

3 yaşındaki çocuk cinsel istismar sonucu hayatını kaybetti!

Çorum'da yaşanan olay tüm Türkiye'yi şoke etti. 3 yaşındaki küçük çocuğun cinsel istismar sebebiyle hayatını kaybettiği iddiası herkesi dehşete düşürdü. 3 çocuk annesi Z.B.Y. ve beraber yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. mahkemeye sevk edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 çocuk annesi ve beraber yaşadığı erkek arkadaşı, “Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği belirtildi.

KALP RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE HASTANEYE GETİRİLDİ

Konuyla ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, dün 3 yaşında erkek çocuğun kalp rahatsızlığı sebebiyle, annesi Z.B.A ve beraber yaşadığı B.Ç. tarafından sağ olarak getirildiği ifade edildi.

MÜDAHELELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

 

Hastanede yapılan müdahalede sağlık görevlileri çocuğun fiili livataya maruz kalmış olabileceği şüphesine ilişkin soruşturma başlatıldığını belirten Başsavcı Ağca, şu sözleri duyurdu:

“Hastaneye getirilen erkek çocuğun yapılan müdahalelere rağmen ölmesi üzerine şüphelilere yönelik gözaltı, arama ve el koyma ile dijital materyaller üzerinde inceleme ve moleküler genetik inceleme yönünde koruma tedbirlerine başvurulmuştur. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasına müteakip Cumhuriyet Başsavcılığımıza sevk edilmiştir. Her iki şüpheli üzerlerine atılı 'Nitelikli kasten öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar' suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiştir”

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili Ahmet Fatih Ağca, soruşturmanın her türlü ihtimal gözetilerek devam ettiğini belirtti.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.