DOLAR 32,2879 0.04%
EURO 34,7615 0.06%
ALTIN 2.402,590,12
BITCOIN 2027932-1,10%
Kayseri
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
150. yılda 150 Vizyon Proje

150. yılda 150 Vizyon Proje

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:58
150. yılda 150 Vizyon Proje
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.MemduhBüyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun da katıldığı programda şehrimizde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

Başkan Büyükkılıçkamuoyunu aydınlatmak üzere gece gündüz demeden fedakarca görev yapan, yaptığımız hizmetleri şehrimize, ülkemize ve dünyaya tanıtarak bizlerin ayrılmaz parçası olarak gördüğümüz gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın munsapları ile bir araya gelen Başkan Dr.MemduhBüyükkılıç, 1869 yılında kurulan ve bu yıl 150. yılını kutlayacak olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 150. Yılında 150 Proje temasıyla 12 başlıkta topladığı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Başkan Büyükkılıç açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

150. Yılda 150 Proje temasıyla önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz ve 12 başlık altında topladığımız projelerimizi basın mensupları ile paylaştık. Önümüzdeki günlerde daha geniş çaplı bir organizasyonla bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız ve neler yapmak istediğimizi anlatacağız. 24 Kasım'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıma tevdi ettiği Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürecimin başlaması ile birlikte yoğun bir tempoyla hem hemşehrilerimizin gönüllerine dokunduk, hem de gönüllerine dokunacak projeler hazırladık. 1869 yılında kurulan bu yıl 150. yılını kutlayacağımız Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bu zamana kadar görev yapan belediye başkanlarımız şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve adından güzelliklerle söz edilmesi için gayret gösterdi.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor,vefat edenlere Allah'tan rahmet hayatta olanlara sağlıklı ömürler diliyorum.Biz “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” felsefesiyle 31 Mart'tan sonra ortak akıl ve şehri birlikte yönetme anlayışı içerisinde 12 ana başlık altında topladığımız 150 vizyon projemiz ile Kayseri'yi Marka Şehir ve Çekim Merkezi yapmak için gayret göstereceğiz. Kültür Sanat, Spor, Eğitim, Turizm, Sağlık, Sosyal, Yerel Kalkınma, Ulaşım,Çevre Dostu, Kentsel Yenileme ve tüm ilçelerimizi kapsayacak ilçe projelerimiz ile kadim şehir, sevdamız Kayseri'ye ve Kayserililere en güzel hizmetleri sunacağız.Bu dönemdeki en büyük projemiz olan Gönül Belediyeciliği projesini her yönüyle en iyi şekilde uygulayacağız. Tevazu, Samimiyet, Gayretle Önce Millet Önce Memleket diyecek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere tavsiyesi olan “Mazeret Değil ,Hizmet Üretin” öğüdü ile mazeretlere sığınmadan yatırımdan yatırama hizmetten hizmete koşacağız. Daha çok üreteceğiz,daha çok yatırım yapacağız. Bu zamana kadar sandıktan çıkmaya değil, milletin gönlüne girmeyi amaçladığımız, milletin hizmetkarlığına talip olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim bizlere muvaffak etsin diye dua ve temennide bulunuyor toplantımıza icabet eden parti teşkilatımız ve tüm gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.