2019 Nisan ayında 1000’in üzerinde istihdam talebi toplayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 10 bin kişilik istihdam talebi için iş arayanlarla işverenleri bir araya geldi.
İbrahim Burkay, Bursa iş dünyasının 2017 yılında 83 bin kişilik ilave istihdam sağladığını bildirdi.
Bursa’nın önde gelen 25 firmasının katıldığı işçi işveren buluşmasında firma temsilcileri gün boyunca iş arayan vatandaşlarla iş görüşmeleri gerçekleştirdi. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’yı ve Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe hazırlamak amacıyla yeni iş kapıları açmaya devam ettiklerini söyledi.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
5 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
25 gün önceASAYİŞ
28 Eylül 2023UNCATEGORİZED
28 Eylül 2023GÜNDEM
28 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.