Kayseri Yazı Çiçeklerle Karşılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi çiçeklendirme çalışmaları kapsamında parklar, meydanlar, refüjler ve ortak kullanım alanlarını binlerce çiçek ve bitkiyle renklendiriyor.

Haberin Özeti

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemine özel başlattığı kapsamlı çiçeklendirme çalışmalarıyla parklar, meydanlar ve refüjleri binlerce bitkiyle süslüyor.
  • Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi gibi birçok noktada iklime uygun çuha, petunya ve gül gibi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2026 yılı yaz dönemi çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarıyla kentin dört bir yanını rengârenk çiçekler ve bitkilerle buluşturuyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında parklar, mesire alanları, refüjler, meydanlar ve köprü altlarında kapsamlı düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi çevresi, Cumhuriyet Meydanı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Talas Bulvarı ve Tren Garı Yonca Kavşağı gibi birçok noktada devam ediyor.

Kentin iklimine uygun çuha, menekşe, petunya, sardunya, begonya, kadife ve gül gibi çiçeklerin yanı sıra lavanta, taflan ve şimşir gibi bitkiler de toprakla buluşturuluyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların yaz sezonu boyunca aralıksız süreceğini belirterek, hedeflerinin Kayseri'yi daha yeşil, estetik ve yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.

WhatsApp İhbar Hattı
0533 235 81 25
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme