Jandarma'nın 187'nci Yılı Kayseri'de Törenle Kutlandı
Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümü Kayseri'de düzenlenen programla kutlandı. Etkinlikte protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.
Haberin Özeti
- • Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümü, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.
- • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler etkinliğe katıldı.
- • Konuşmacılar, jandarma teşkilatının terörle mücadele, asayiş ve siber suçlar dahil geniş alandaki fedakar görevlerini ve ülke güvenliğindeki rolünü vurguladı.
Jandarma Genel Komutanlığı’nın 187’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nda kutlama programı düzenlendi.
Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Volkan katıldı. İl protokolü, askeri erkan, şehit aileleri ve gazilerin yer aldığı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da mini bir konser verdi.
Programda konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, jandarma teşkilatının terörle mücadeleden asayişe, siber suçlarla mücadeleye kadar geniş bir alanda büyük bir fedakârlıkla görev yaptığını belirterek güvenlik güçlerinin ülke güvenliğindeki rolüne dikkat çekti.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise jandarmanın milletin göz bebeği ve vatan sevgisinin sembolü olduğunu ifade ederek teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Tören, jandarma personelinin geçiş korteji ve çeşitli gösterileriyle sona erdi.
Bakmadan Geçme