Köşk kışlası yolunda çalışmalar sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kartal Kavşağı'na alternatif olarak Hulusi Akar ve Talas Bulvarı'nı birbirine bağlayacak, Köşk Kışlası içinden geçen 800 metrelik yeni yol çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına önemli katkı sağlayacak projelerinden biri olan Kartal Kavşağı Projesi'ne alternatif güzergh çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın öncülüğünde yürütülen proje kapsamında, Hulusi Akar Bulvarı ile Talas Bulvarı arasında, Köşk Kışlası içinden geçecek 800 metre uzunluğundaki yeni yolun yapımı hızla ilerliyor.

2x2 şeritli olarak planlanan ve modern altyapı, aydınlatma ile güvenlik sistemleriyle donatılacak yolun, Talas istikametine ulaşımı kolaylaştırması hedefleniyor. Proje, inşaat süresince Kartal Kavşağı'nda oluşabilecek trafik yoğunluğunu azaltarak alternatif bir ulaşım koridoru oluşturacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımla şehir içi trafiğini rahatlatmayı ve ulaşım altyapısını daha modern, güvenli ve akıcı hale getirmeyi amaçlıyor.

Bakmadan Geçme