DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8910 0.44%
ALTIN 2.498,040,56
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yılbaşı Tedbir Genelgesi Yayınlandı

KAYSERİ, (BGC) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasından geçerek 81 ile gönderilen yılbaşı tedbir genelgesi yayınlandı. Güvenlik önlemlerini içeren genelde, trafikteki aksaklıkların önüne geçilmesi için yoğun tedbirler alınacağı açıklandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Soylu, 81 il Valiliğine yılbaşı tedbir genelgesi gönderdi. Kayak merkezlerin bulunduğu illerde ( Kayseri- Erciyes, Ankara- Elmadağ, Bolu- Kartalkaya gibi) turizm merkezlerine farklı illerden oluşacak olan trafik yoğunluğuna önlem alınması değerlendirildiğinden, merkezlere ulaşım sağlayan güzergâhlarda kış şartları da dikkate alınarak ilave şekilde trafik tedbirleri alınacak. Yapılacak tedbirlerde; herhangi bir eksikliği tespit edilen araçlarda trafiğe çıkışına izin verilmeyecek, standart ışık donanımı çalışır durumda olup olmadığına dikkat edilecek, vatandaşlar evlerine sağlıklı bir biçimde gidebilmeleri adına Yılbaşı gecesi saat 00.00’dan sonra trafikte alkol denetimlerine ağırlık verilecek.
Kar yağışı, tipi gibi ulaşım güvenliğini tehlikeye düşürecek olayların tespit edilmesi halinde ise, yolun durumu ile ilgili diğer kurumlarla birlikte tedbirler alınacağı aktarıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.