• Haberler
  • Güncel
  • Yeşilay'dan Kayseri'de bağımlılıkla mücadeleye iki önemli etkinlik

Yeşilay'dan Kayseri'de bağımlılıkla mücadeleye iki önemli etkinlik

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay iş birliğiyle düzenlenecek etkinliklere Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç de katılacak.

Kayseri’de bağımlılıkla mücadele kapsamında iki önemli etkinlik düzenleniyor. Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Yeşilay Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikler, toplumda farkındalık oluşturmayı ve mücadeleyi güçlendirmeyi hedefliyor.

Etkinliklere, Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç de katılım sağlayacak. Programlarda bağımlılıkla mücadeleye yönelik çalışmalar, koruyucu ve önleyici yaklaşımlar ile toplumsal bilinçlendirme faaliyetleri ele alınacak.

Kayseri Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, yaptığı açıklamada basın mensuplarının ilgisinin bağımlılıkla mücadelede büyük önem taşıdığını belirterek, “Düzenleyeceğimiz bu iki önemli etkinlikte siz değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Katkılarınız mücadelemizi daha da güçlendirecektir” ifadelerini kullandı.

Yetkililer, Kayseri’de bağımlılıkla mücadeleye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurgularken, etkinliklerin geniş katılımla gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme