DOLAR 32,5355 0.31%
EURO 34,5729 0.17%
ALTIN 2.498,490,64
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

YENİ TESİSLERİN İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Erciyes Dağı’nı 12 ay sporun merkezi haline getirmeyi amaçlarken, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde altı futbol sahası başta olmak üzere 5 yeni projenin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Erciyes Dağı, yaz, kış olmak üzere 12 ay sporun merkezi olma yolunda ilerlerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde spor dalında birçok proje de hayata geçirilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi bölgesinde olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, altı adet futbol sahası ve fitness merkezinin inşaat çalışmaları özverili şekilde devam ediyor.

Tamamlandığında 100 milyon TL’ye mal olacak ve kamp alanında Erciyes’i cazibe merkezi haline getirecek olan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi başta futbol takımları olmak üzere spor dünyasının gözdesi olmaya devam edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile birlikte Erciyes Dağı’nı 12 ay sporun merkezi haline getireceklerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.