DOLAR 32,5824 0.07%
EURO 35,0231 0.43%
ALTIN 2.419,41-0,14
BITCOIN 2092317-3,50%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Vali Gökmen Çiçek: İstihdam öncelikli konularımız arasında”

Vali Gökmen Çiçek: İstihdam öncelikli konularımız arasında”

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin sanayici ve iş insanı bakımında öncü iller arasında olduğunu belirten Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, istihdamın arttırılmasının öncelikli konuları arasında olduğunu söyledi. Çiçek, işsizliğin azaltılmasına katkı sunan bütün iş insanlarına teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:59
Vali Gökmen Çiçek: İstihdam öncelikli konularımız arasında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti, Vali Gökmen Çiçek başkanlığında toplandı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çiçek’in yanı sıra İncesu OSB Yönetim Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Çiçek, istihdam vurgusu yaptı. Çiçek, “Kayserimizin değerli sanayici ve iş insanlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Kayseri’miz sanayici ve iş insanı bakımından öncü bir ilimizdir. İstihdam konusu önceliklerimiz arasındadır. Kayserimizin iş insanları da bu konuda hassasiyet göstermektedir. Biliyorum ki istihdam için ellerinden geleni yapmaktadırlar, kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından yapılan genel değerlendirme ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.