Vali Çiçek'ten Şenol Esmer İçin Taziye Mesajı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Vali Yardımcısı Şenol Esmer için yayımladığı taziye mesajında, Esmer'in devlet hizmetine yaptığı katkıları vurgulayarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer için taziye mesajı yayımladı.
Vali Çiçek, yayımladığı mesajda, Vali Yardımcısı Şenol Esmer’in uzun yıllar boyunca devlete ve millete büyük bir özveriyle hizmet ettiğini belirterek, Esmer’in görev anlayışı, çalışkanlığı, tevazusu ve örnek kişiliğiyle hem mülki idare camiasında hem de Kayseri’de saygın bir yer edindiğini ifade etti.
Mesajında duyduğu üzüntüyü dile getiren Çiçek, “Kayseri Vali Yardımcımız, mesai arkadaşım Sayın Şenol Esmer geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve mülki idare camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.
