Vali Çiçek: 'Hiçbir Çocuk Yalnız Değil'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, gençler ve çocuklara yönelik projelerin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, 'Hiçbir çocuğun kaderi yalnızlık olmamalı' dedi.

Haberin Özeti

  • Vali Gökmen Çiçek, gençler ve çocukların her zaman destekleneceğini vurguladı.
  • ERVA, GÖKTİM ve eğitim projeleriyle gençlere yeni fırsatlar sunulduğunu belirtti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençler ve çocuklara yönelik projelere vurgu yaparak önemli mesajlar verdi.

Vali Çiçek, Kayseri’de hiçbir çocuğun ve gencin yalnız bırakılmayacağını belirterek, “Bir şehrin en kıymetli hazinesi, geleceğini emanet ettiği evlatlarıdır” ifadelerini kullandı. Valilik himayesinde yürütülen projelerin kararlılıkla sürdüğünü aktaran Çiçek, özellikle gençlerin gelişimine katkı sağlayan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Paylaşımında ERVA Projesi ile binlerce çocuğun sporla buluştuğunu belirten Çiçek, GÖKTİM Projesi sayesinde teknolojiye ilgi duyan gençler için yeni fırsatlar oluşturulduğunu ifade etti. Özel sektör destekli atölyelerde gençlerin hem bilgi hem de umut ürettiğini vurguladı.

Eğitim alanındaki çalışmalara da değinen Çiçek, Maarifet Mektebi-Mektep Melikgazi projesiyle düşünen ve sorgulayan bireylerin yetiştirildiğini kaydetti. Üniversitelerin katkılarıyla hayata geçirilen bu merkezlerde geleceğin aydınlarının yetiştiğini söyledi.

“Sensiz Olmaz Projesi” ile dezavantajlı çocuklara destek verildiğini belirten Vali Çiçek, “Hiçbir çocuğun kaderi yalnızlık olmamalı” diyerek sosyal destek çalışmalarının süreceğini ifade etti.

Kayseri’nin bir şehirden öte büyük bir aile olduğunu vurgulayan Çiçek, tüm çocuklara ve gençlere sahip çıkmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

WhatsApp İhbar Hattı
0533 235 81 25
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme