DOLAR 32,3676 0.14%
EURO 34,9761 -0.3%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22812910,79%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Çiçek: “Biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük”
  • Haber Yeni Gündem
  • Eğitim
  • Vali Çiçek: “Biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük”

Vali Çiçek: “Biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük”

ABONE OL
Kasım 4, 2022 17:16
Vali Çiçek: “Biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu, Ortaokulu ve Mehmet Tarman İlkokulu, okul iyileştirme çalışmaları açılış programı gerçekleştirildi. Törende konuşan Vali Çiçek, “Öğrencilerimizi de gördük. Muhteşemlerdi. Gözleri pek iyi göremiyordu belki ama biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük. İşte bu okulun özellikle onlara dönük olarak hayatlarını kolaylaştırmak için onarım yapılması, yenilenmesi her şeyden daha değerli” dedi.

Gerçekleştirilen törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Hayırsever Mehmet Tarman ile Eşi Emel Tarman, Mehmet Tarman İlkokulu Müdürü Dilaver Koçak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Vali Gökmen Çiçek, hayırsever Mehmet – Emel Tarman çiftine teşekkür etti. Hayır yapmanın zor bir şey olduğunu ve herkese nasip olmayacağını söyleyen Vali Çiçek, “Size öncelikle teşekkür ediyorum, bu hayırlar tabi ki çok önemli, vermek zor bir iş ve herkese de nasip olmaz. Çok defasında da konuştuğum iş insanı dostlarım olmuştu ‘vermek istiyorum sayın Valim, veremiyorum’ demişti. Birisi de bir söz vermişti yapacağına dair sonra aradı ‘sabaha kadar uyuyamadım veremeyeceğim’ demişti. Vermek kolay bir şey değil. Ama o vermenin, paylaşmanın tadını aldıktan sonrada o paylaşmanın güzelliğini gördükten sonrada herhalde vermemek kolay değildir. Ben doğduğunuz topraklara vefanız, buraları unutmamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada öğrencilerimizi de gördük. Muhteşemlerdi. Gözleri pek iyi göremiyordu belki ama biz onların kalplerinin güzelliğini, kalpleri ile bizi gördüklerini gördük. İşte bu okulun özellikle onlara dönük olarak hayatlarını kolaylaştırmak için onarım yapılması, yenilenmesi her şeyden daha değerli” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.