DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 22725440,89%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Üretken ve Gelişimci Melikgazi’ye yatırım”

Üretken ve Gelişimci Melikgazi’ye yatırım”

Melikgazi ilçesindeki Siyasi Parti Başkan ve Yöneticilerini iftar yemeğinde bir arada buluşturan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Siyasi Parti Başkan ve Yöneticilerin aileleri ile bir araya gelerek birlik beraberlik içinde sohbet ettik. Bu iftar sofrasında amaç ve hedef aynı idi, üreten ve gelişimci Melikgazi’ye yatırımlar konuşuldu” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:01
Üretken ve Gelişimci Melikgazi’ye yatırım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Siyasi partilerin Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa PalancıoğluKayseri ilinde siyasi parti temsilcilerin her zaman sağduyulu, birleştirici ve aklıselim olarak davrandıklarını bunun da Kayseri’ye huzur, güven ve barış ortamı olarak yansıdığını söyledi.

 

         Melikgazi olarak ötekileştirmeden, ayrıştırmadan; bir ve beraber Kayseri ve ülkemiz için birlikte çalışmanın ve başarmanın gayesi içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa PalancıoğluRamazan Ayı’nın güzelliklerini, sevincini, coşkusunu ve manevi havasını parti başkanları ve yönetimleri ile birlikte yaşadıklarını kaydetti.

  Aslında İftar sofralarının, birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiği manevi ortamlar olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin hep daim olsun temennisinde bulundu.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.