DOLAR 32,5786 0.28%
EURO 34,7126 -0.14%
ALTIN 2.491,050,28
BITCOIN 20583533,51%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ulus Meydanı Merkez Olacak

Ulus Meydanı Merkez Olacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Atatürk Kültür Merkezinde Cumhur İttifakı’nın ‘Büyük Ankara Mitingi’ne katıldı ve çeşitli açıklamalarda bulunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Ulus Meydanının merkez olacağını ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:00
Ulus Meydanı Merkez Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki’nin projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarına “Mehmet Özhaseki’nin çok ciddi projeleri var” ifadelerine yer verdi. 

Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

ULUS MEYDANI YAYALAŞIYOR

“12 kilometrelik bir kültür rotası kazandırıyoruz. Cami, müze, tarihi eser, anıt gibi 411 eserimizi yeni baştan ele alarak Ankara’nın kültür alanına sunacağız. Ulus Meydanı’nı yayalaştırıyoruz. Ulus Meydanı; sinema, konser, milli bayram etkinlikleri, tiyatro gibi etkinliklerin merkezi haline gelecek. Kültür merkezini, kapalı otopark, dolmuş duraklarıyla bir arada Başkentlilerin hizmetine sunacağız. Ankara’nın iki önemli değeri olan Hacı Bayram Veli Camii ile Ankara Kalesi arasında bir teleferik kuracağız.

13 MİLLET BAHÇESİ, 20 KAMP ALANI

Ulus bölgesi ve Ankara Kalesi çevresine ulaşım kolayca sağlanacak. Tarihi bölgenin sokaklarını da ele alarak kültür projemize uygun hale getireceğiz. Roma Tiyatrosu’nu aslına uygun restore ederek arkeopark olarak düzenleyeceğiz. Ankara’ya toplam 13 millet bahçesi, 20 adet kamp karavan alanı yapıyoruz. Sadece çocuklara özel Çocuk Köyü kuruyoruz. Mehmet Özhaseki’nin tüm projelerini saymaya kalksak saatler yetmez. Cumhurbaşkanı olarak şahsım, belediye başkanı olarak Özhaseki ve Cumhur İttifakı olarak ilçe başkanlarımız, el ele vereceğiz, Başkentimiz Ankara’yı çok daha farklı bir yere taşıyacağız.”

Mehmet Özhaseki’nin çok ciddi projeleri var

ANKARA TERCİHİNİ YIKIMDAN DEĞİL KALKINMADAN YANA KULLANACAKTIR

Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerini yineleyen Erdoğan, “Hani sahte senetle iş gören var ya, bu adamı CHP, düşünün Ankara’ya belediye başkan adayı yapıyor. Bu sahte senetlerle meydanlarda dolaşan bu şahıstan, Ankara’ya bir bela vermeyelim. Bu adamın Ankara’nın başına gelirse ne tür sahte senetler düzenleyeceğini hatırlayın. Onun için bunlara dersi çok büyük vermek lazım. Bazı işler vardır ki, yanlış tercihte bulunulduğunda, telafisi mümkün değil. İşte seçimler de böyle. İnşallah Ankara tercihini yıkımdan yana değil, kalkınmadan ve özgürlükten yana kullanacaktır” ifadelerini kullandı.

31 MART SEÇİMLERİ SON ÇIKIŞTIR

31 Mart yerel seçimleri için “Ankara’nın özlemleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır” ifadesini kullanan MHP ideri Devlet Bahçeli de özetle şu açıklamalarda bulundu: “Ankara, Polatlı’dan top sesleri duyarken bile teslim olmadı. Cumhuriyetin başkenti nice badireleri atlattı taviz vermedi. Hiçbir siyasi devşirme Ankaralıyı tapulu malı görmesin. Sayın Özhaseki, milletimizin ve Ankara’nın güzide bir evladıdır. Aksini ilan edenler Başkentimizin hatırasına bölücülük aşılamaya gayret eden namertlerdir. Ankaralı sözünün eridir. Özü yalanlı kişilerle bir araya gelemez. Her Ankaralı, zilletin yanında hizalanmış döviz baronlarının yeniden başlayan operasyonlarını iç ve dış saldırıları dikkate alıp milli duruşunu ispatlayacaktır. Beka sorunu yok demek, Ankara’nın başkent olarak tarih sahnesine çıktığı sürecin kesilmesi demektir.” Bahçeli, Yavaş’ı kast ederek, “Eski ülkücüymüş, MHP’liymiş. Bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya ülkücüsündür ya değilsindir. Arası yoktur ortası yoktur. Dün CHP’yi kötülerken, bugün CHP’nin filikasına binen şahsiyetin siyasi çizgisi olmayacaktır” diye konuştu.ndermişsin” şeklinde konuştu.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.